fbpx
Home Resum 2019
by Apod

RESUM 2019

Actualment, l’esgotament del model econòmic, la rotació permanent de comerços que obren i tanquen poc temps després, així com l’augment del nombre de locals buits que perjudiquen el continu comercial, condicionen la viabilitat del comerç al Centre Històric.

Creiem que cal buscar nous paràmetres de creixement pel barri, basats en la sostenibilitat i en noves maneres de fer, per aquest motiu, entre altres mesures, apostem per la captació de talent.

Som conscients de la complexitat del projecte, però estem convençudes i convençuts que aquesta iniciativa reportarà grans beneficis a l’emprenedoria, i revertirà en la salut econòmica i comercial del Centre Històric.
Coincidim que cal buscar un factor de diferenciació, basat en el sentiment identitari i en el pòsit històric i cultural del barri.
Per poder-ho definir com cal, durant el 2019 hem pogut estudiar altres iniciatives similars en indrets com Barcelona o Pontevedra, que s’estan desenvolupant amb èxit.

Estem treballant de la mà d’Actua, amb agents privats i amb la resta del Comitè Executiu del PECH per tal de poder implementar durant l’any 2020, un projecte de captació de talent al Centre Històric d’Andorra la Vella.
La nostra intenció, és generar un programa que ajudi, promogui i faciliti la implementació de talent i negocis que siguin identitaris, originals, creatius i/o artístics al Centre Històric d’Andorra la Vella.
Una iniciativa que necessita del suport institucional i de les diferents entitats que col·laboren en el desenvolupament del nostre Pla Estratègic.
Amb aquest desig, arrenquem un nou any.

Amb la voluntat que el 2020 ens porti nous reptes de futur i la concreció de les accions que s’estan desenvolupant des de l’Associació en benefici de tothom.

Estem a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar i us recordem que podeu fer arribar les vostres propostes a info@centrehistoric.ad.