fbpx
Home Resum del 2018
by Apod

LA FEINA CONTINUA

L’any 2018 ha estat un any complicat, per això, més enllà de la important tasca desenvolupada a través del Pla Estratègic, estem buscant més complicitats i solucions.

Des de l’Associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella som molt conscients de les dificultats a les quals ens enfrontem en aquests moments.

El final del model de país i el pes de la crisi econòmica que ens ha sacsejat els darrers anys, no donen gaire marge a l’optimisme.

Tanmateix, som conscients que en aquests moments, més que mai, és quan hem de fer pinya, per defensar una altra manera de fer les coses i mirar de donar més i millor servei als nostres clients.

Per tal de fer-ho possible, comptem amb una eina importantíssima, com és el Pla Estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella.

Un full de ruta, que tenim la sort de poder tirar endavant gràcies al suport del Comú d’Andorra la Vella, el Govern d’Andorra, la Cambra de Comerç i Andorra Turisme.

Els resultats d’aquest pla estratègic arribaran, transformant profundament el centre històric i revitalitzant-ne tots els actors.

Però aquesta és una feina de la qual es veuran els resultats a mig i llarg termini, i que requereix de paciència i- no ens enganyem- d’altres mesures immediates per fer front al dia a dia.

És per aquest motiu, que els darrers mesos hem tirat endavant tot un seguit d’accions i contactes per tal de generar el màxim de sinèrgies en diferents àmbits, que ens permetin anar construint, pas a pas, un Centre Històric potent, basat en els nostres valors identitaris i pròsper per a tots i totes els que en formem part.

Amb aquest desig, arrenquem un nou any.

Amb la voluntat que el 2019 ens porti nous reptes de futur i la concreció de les accions que s’estan desenvolupant des de l’Associació en benefici de tots.

Estem a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar i us recordem que podeu fer arribar les vostres propostes a info@centrehistoric.ad.

RESUM DEL 2018