fbpx
Home Pech
by Apod

QUÈ ÉS EL PECH?

L’Associació de comerciants del centre Històric d’Andorra la Vella, amb la col·laboració del Comú de la capital, el Govern d’Andorra i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, està implementant el Pla Estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella (PECH).

El PECH efectua una diagnosi de l’oferta de producte, de l’espai urbà i de la dinamització comercial del centre històric de la capital i una anàlisi DAFO; defineix uns objectius estratègics lligats a la regeneració de l’espai urbà, a la millora de l’oferta comercial i la restauració, a la dinamització de l’activitat comercial i a la seva promoció i difusió i, finalment, enumera el catàleg detallat d’accions que se’n deriven, amb seva atribució competencial i el seu horitzó temporal.

En aquests moments, tenim a les mans, doncs, un full de ruta precís i potent, un veritable projecte per assolir una transformació estructural de la nostra zona.

Una eina- l’obtenció de la qual- ha estat possible gràcies a l’aplicació d’un model pioner de concertació pública/privada, materialitzada en una Comissió de seguiment participada per la nostra Associació i les Institucions referides i a un finançament compartit.

OBJECTIUS PECH

El Pla Estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella (PECH), és un projecte que compta amb el suport dels principals agents econòmics i socials de la zona, i que ens ofereix la possibilitat de construir un full de ruta que permet treballar la singularitat del Centre Històric i per tant, diferenciar-lo d’altres concentracions comercials. Els nostres objectius són:

  1. La millora de l’oferta tant des del punt de vista quantitatiu com qualitatiu
  2. La promoció i difusió de l’oferta comercial i de serveis
  3. L’augment de la capacitat competitiva de l’àrea, tot reforçant les activitats empresarials existents i gestionant la presència d’altres amb potencial d’atracció
  4. La definició dels instruments que permetin la millora de l’atracció i la gestió conjunta de tots els elements de màrqueting aplicables a l’àrea delimitada
  5. La regeneració de l’espai urbà a partir del seu desenvolupament urbanístic

Resum del 2018 – Resum del 2019