fbpx
Home Objectius
by Apod

OBJECTIUS:

La voluntat de l’Associació de Comerciants del Centre Històric passa perquè el barri esdevingui un centre comercial a cel obert i que, alhora, sigui modern i competitiu respecte a altres zones comercials del Principat d’Andorra. Pretenem que el Centre Històric sigui també un punt de trobada entre els mateixos residents i turistes perquè gaudeixin de les diferents propostes d’oci junt amb la gran oferta gastronòmica de la qual disposem a la zona.

L’Associació de Comerciants no perd de vista que el Centre Històric és també una zona residencial. D’aquí que un dels nostres valors passa per exigir la convivència i la cohesió social entre comerciants i veïns.

Formar part de l’associació permet que el mateix associat obtingui un seguit d’avantatges, com ara, eines per poder desenvolupar l’activitat i formació que ajudi a l’interessat a ser més competitiu i a ser capaç d’adaptar-se en aquest món cada vegada més canviant. Alhora, des de l’associació també es preveuen incentius o desgravacions per estimular l’obertura o millora dels establiments comercials i turístics de la zona.