fbpx
Home Espais buits
by Apod

ESPAIS BUITS

El Centre Històric d’Andorra la Vella és molt més que un àmbit de comerç de proximitat i d’activitat.  El Centre Històric, és el centre neuràlgic i polític de la vida andorrana, amb atractiu també per la gent que visita Andorra i que sovint es mou per àrees properes.

Tots els centres ciutats són ara per ara àrees molt vulnerables i fràgils. Per aquest motiu, el Pla estratègic del Centre Històric (PECH) recull un treball d’anàlisi i diagnosi per tal de plantejar les accions adequades i posar les bases pel reposicionament del barri.

El PECH proposa tot un seguit d’Accions de regeneració i impuls econòmic, que han de servir per millorar l’oferta tant des del punt de vista quantitatiu com qualitatiu, augmentar la capacitat competitiva de l’àrea i definir els instruments que permetin la millora de l’atracció i la gestió conjunta de tots els elements de màrqueting aplicables a l’àrea delimitada.

Actualment, tenim molta rotació en les obertures i tancaments de negocis dins el Centre Històric, i en el marc del programa de captació de talent que impulsa el PECH s’estan generant tot un seguit de mesures per tal de facilitar l’ocupació d’aquests espais buits que trenquen amb el continu comercial del barri.

Aquí trobareu bona part dels espais que s’ofereixen en lloguer dins el Centre Històric, com una borsa de consulta oberta a tothom.

Dr. Nequi

Plaça Rebés, 5

Plaça Príncep Benlloch, 5