Participa al concurs del Tast Músic

Els guanyadors rebran un lot de productes dels comerços del Centre Històric

 

L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella s’ha fixat com a objectiu revitalitzar el sector comercial de la zona. I prova d’això està en el llançament d’un concurs via Instagram en què el comerç en serà el màxim protagonista.

El concurs estarà  en marxa des de divendres 7 al dissabte 8 d’octubre  i els guanyadors/es (dos per ser exactes) s’emportaran un lot de productes dels comerços al detall que hi ha al Centre Històric. 

A continuació et deixem les bases del concurs perquè coneguis el funcionament del mateix. 

                    BASES LEGALS CONCURS INSTAGRAM “TAST MÚSIC”

  1. OBJECTE: El concurs fotogràfic #TastMusicCH consisteix a publicar fotografies relacionades amb el comerç al detall o amb l’acció de compra realitzada al Centre Històric. Les imatges hauran d’estar fetes utilitzant els marcs de fotografia de porexpan itinerants que trobareu per diferents indrets del Centre Històri. El concurs de fotografia via Instagram que organitza l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella serà operatiu durant els dies de celebració del “Tast Músic”, és a dir, el 7 i 8 d’octubre.
  1. TEMÀTICA: Per aquest 2022 el tema del concurs passa per capturar qualsevol aspecte relacionat amb el comerç al detall del Centre Històric durant la celebració del “Tast Músic” del 7 i 8 octubre del 2022. Entraran a concurs les fotografies que, per exemple, capturin una compra feta en un comerç del Centre Històric o que donin protagonisme a un aparador d’un comerç del Centre Històric, entre altres.
  1. TERMINI: El concurs s’iniciarà el dia 7 d’octubre de 2022 a les 19:00h i finalitzarà el dia 8 d’octubre de 2022 a les 22:00h. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà d’aquesta data.
  1. FORMA DE PARTICIPACIÓ: Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions que proposa la xarxa social http://instagram.com/legal/terms/. Un requisit per prendre-hi part és ser seguidor/a del @centrehistoric, etiquetar la fotografia amb  #TastMusicCH i prendre la fotografia amb els marcs de fotos de porexpan que hi haurà ubicats pel Centre Històric. Cada concursant podrà publicar tantes fotografies com desitgi a través del seu compte personal, sempre que tinguin relació amb l’esdeveniment “Tast Músic” i que s’identifiqui amb l’etiqueta indicada. No es tindran en compte les fotografies efímeres penjades a la història, ni els vídeos, i només es valorarà la primera fotografia de cada post en el cas d’agrupar-ne més d’una. Es recomana publicar-les per separat. No seran vàlides les fotografies d’associacions, empreses o perfils oficials. L’Associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges presentades al concurs a la seva pàgina web i xarxes socials.
  1. CARACTERÍSTIQUES DE LES IMATGES: Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges i descripcions de les mateixes no tenen cap contingut obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.Els organitzadors del concurs es reserven el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.
  1. PREMIS: Es lliurarà dos lots de productes de comerços del Centre Històric.
  1. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ: Pot participar en el concurs qualsevol persona física de 18 anys o més. Els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones o entitats que apareguin fotografiades, amb total indemnitat per part de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

         La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.

  1. SELECCIÓ DE PROPOSTES GUANYADORES: Les cinc fotografies amb més “likes” seran les finalistes. Durant el desenvolupament de la primera junta de l’associació posterior a la celebració del “Tast Músic”, els membres de la mateixa junta triaran les fotografies que més agradin i que s’ajustin als requisits demanats.
  1. COMUNICACIÓ DEL RESULTAT: L’associació es posarà en contacte amb la persona guanyadora mitjançant el seu perfil a Instagram @centrehistòric amb una publicació específica durant la setmana següent a la celebració de l’esdeveniment.
  2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: Els participants cedeixen expressament a l’Associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal els drets d’explotació de les imatges fetes durant l’esdeveniment. Les imatges podran ser utilitzades per alimentar la web de l’associació, xarxes socials, finalitats promocionals, comercials i/o publicitàries.

Related posts

La Rifa del Centre Històric

Donem la benvinguda al Nadal!!!!

El Centre Històric present a l’Andorra Shopping Festival