fbpx
Home Blog Associació Comerciants Centre Històric

Associació Comerciants Centre Històric

by Centre Historic

La nova junta de l'associació dona el tret de sortida

 

Ja fa uns mesos que la nova junta de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella treballa, portes endins, per donar continuïtat als projectes heretats de la junta sortint i en les noves propostes que volen dur a terme d’avui endavant. L’actual és una junta jove que està encapçalada per Ana Cerezo, com a presidenta, Eduard Tomàs, com a secretari i Mercè Canals, com a vocal. Una junta directiva que es veurà incrementada en un futur pròxim davant l’interès d’algun comerciant per a formar-hi part. 

Fa just una setmana, la junta directiva de l’Associació de Comerciants del Centre Històric exposava davant l’associat els objectius que pretenen assolir durant el seu mandat. Propòsits que impliquen donar impuls i més visibilitat al comerç i convertir el Centre Històric en un referent quant oferta comercial, gastronòmica i turística, entre altres. Alhora, d’entre les finalitats també destaca la voluntat de donar continuïtat al Pla estratègic del Centre Històric d’Andorra la Vella, un projecte on tenen cabuda la pròpia associació, Comú d’Andorra la Vella, Andorra Turisme i Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. 

Finalment, un altre dels punts destacables de l’entitat és l’actualització de la nova web del Centre Històric la qual pretén informar de tot el que va succeint dins el barri i donar a conèixer tota l’oferta comercial, gastronòmica i cultural que en forma part. 

Ana Cerezo i Eduard Tomàs durant la reunió amb l’associat

Galería