fbpx
Home Blog La Rifa del Centre Històric

La Rifa del Centre Històric

by Centre Historic

Comprar al barri antic té premi

Així és!!! No podíem deixar passar l’oportunitat de dissenyar la nostra panera per aquest Nadal. Una panera que està farcida de productes que només trobaràs als comerços del Centre Històric. Un lot cent per cent de casa on tens des de torrons, ratafia, melmelades, pernil ibèric, vi, articles de bellesa, moda i decoració, llibres, entre altres. Una panera que està valorada en més de 1.000 euros. T’ho perdràs?

Per participar és ben senzill. Només has d’arribar-te fins a qualsevol comerç adherit a l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella i fer una compra igual o superior a 40 euros. Amb això ja tens accés a la rifa de Nadal, però abans hauràs de deixar les teves dades i omplir el formulari que trobaràs clicant aquí.  A l’interior de cada comerç també disposes d’un codi QR que en escanejar-lo et conduirà al mateix formulari. No oblidis de deixar tota la informació que et demanen.

El sorteig es realitzarà la setmana del 9 de gener i el guanyador/a s’anunciarà per les xarxes socials de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Molta sort!!!!!!!!!

*Totes les dades dels participants seran destruïdes un cop s’hagi anunciat el guanyador/a.